19.09.2021

Havacılık Yönetimi İngilizce Yüksek Lisans Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi!!!

Aşağıda isimleri verilen adaylar Havacılık Yönetimi İngilizce Tezli Yüksek Lisansa kesin kayıt hakkı kazanmışlardır.

Kesin kayıt için 20-24 Eylül tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgelerle birlikte enstitümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

1-) Abdullah ÖZTÜRK

2-) Aysun Asena ASLAN

3-) Ayşe ÇELİK

4-) Doğukan KARAGÖZ

5-) Emre Oğuzhan POLAT

6-) Kübra TERZİOĞLU

7-) Mehmet Ali BORAN

8-) Muhammed AÇIL

9-) Muhammed ÖZDOĞAN

10-) Richard NDIHOKUBWAYO

11-) Sarp ONUR

12-) Sercan GÜNGÖR

KESİN KAYIT SIRASINDA VERİLMESİ GEREKEN BELGELER

1. Yüksek Lisans başvuruları için, Lisans Not Durum Belgesi (Transkript) aslı ya da noter onaylı sureti, (Türkçe veya İngilizce)

(Diğer dillerde ise noter veya Türk Dış Temsilcilikleri onaylı Türkçe veya İngilizce tercümesi)

1. Yüksek Lisans başvuruları için, Lisans Diploması ya da noter onaylı sureti (Türkçe veya İngilizce)

1. TC uyruklu öğrenciler için Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi, yabancı uyruklu öğrenciler için pasaport fotokopisi ve yeminli tercüman çevirisi
  2. İkametgah belgesi (T.C. uyruklu öğrenciler için)
  3. 2 adet vesikalık fotoğraf
  4. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (T.C. uyruklu öğrenciler için)
  5. Adli Sicil Belgesi (T.C. uyruklu öğrenciler için)
  6. Diploma denklik belgesi (*)
  7. T.C. uyruklu öğrenciler için müracaat tarihi itibarıyla geçerli olan ALES veya GRE belgesinin aslı. (Yabancı uyruklu adayların ALES veya GRE belgesi verme zorunluluğu yoktur.)
  8. T.C. ve Yabancı Uyruklu adaylar için geçerli İngilizce dil belgesinin aslı
  9. Kayıt Ücreti Dekontu.