03.02.2023

Af Kapsamında 2022-2023 Bahar Dönemi Kayıt Yaptıracak Adayların Listesi!

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Lisansüstü Programlara 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Af Kapsamında Kesin Kayıt Yaptırabilecek Öğrenciler:

• Abubekir Turmaz
  • Yalçın Çevik
  • Yunus Kava
  • Ziya Türker

Kesin Kayıtlar: 6 Şubat – 17 Şubat Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Kesin Kayıt Belgeleri:

1) Lisans diploması veya mezuniyet belgesi ile not dökümlerinin (transkript) aslı veya noter onaylı sureti.

2) Tezli Yüksek Lisans Programına başvuran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylardan Akademik Personel Lisansüstü Eğitim Sınavından (ALES) Eşit Ağırlık puan türünde; ilk giriş yaptığı yılda kullanılan minimum 55 puan alınmış olduğuna ilişkin belge.

3) Kimlik Kartı, ikamet, iletişim bilgileri, 2 adet fotoğraf.

4) Programlara girmeye hak kazanan adaylar Üniversite tarafından istenen belgeler ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’ne bizzat, deprem bölgesinde bulunan veya depremden etkilenen aday öğrencilerin sbe@thk.edu.tr adresine evraklarını tarayıcıdan geçirerek göndermeleri, belge asıllarını ise posta yoluyla göndermek suretiyle  başvurarak kesin kayıtlarını yaptırabilirler. Mazereti olan aday, kaydını kanuni temsilcisi veya noter aracılığıyla belirleyeceği vekili ile yaptırabilir.

(5) Eksik belge ve posta yoluyla kesin kayıt yaptırılmaz. Belirlenen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.

(6) İlk dönem için en az 2 ders ve dönem kayıt ücretinin Denizbank, TR31 0013 4000 0050 6766 5000 25 peşin olarak ödenmesi gerekmektedir. Belirlenen ücreti öngörülen süre içinde ödemeyenlerin kayıtları yapılmaz.

Af ile dönecek öğrenciler için tezli veya tezsiz programların dönemlik ücreti 6.000 TL (Altıbin TL)’dir.

7) Yukarıda ifade edilmeyen diğer hususlar için THK Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nde yer alan hükümler uygulanır.

8) Herhangi bir sorun durumunda 03125896422/6423/6420 veya 05327973009 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz.