18.09.2023

Mülakat Başarı Listesi (14.09.2023 Tarihli Mülakat)

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Lisansüstü Programlar İçin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Mülakat Sonuçları:

• Begüm BİLGİR                                                       (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Cemile BİRDAL                                                      (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Ebru TALAY SUNGUR                                            (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Elmir GARAYEV                                                     (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Emre Günaydın                                                     (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Fevzi ACAR                                                           (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Gürol GÜLGÜN                                                     (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Hakan Fatih SELÇUK                                             (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Madina KEITA                                                       (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Mehmet KİRENCİOĞLU                                        (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Merve ÖZKAN                                                      (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Muhammet Reşit ÖZBEY                                      (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Mustafa Erkut GÖKÇE                                           (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Pakize Gökçen YASAN                                          (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Saliye Ayşegül SIRMAGÜL DOĞAN                      (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Sedat İlhan GÜLDOĞAN                                       (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Serkan SEZER                                                        (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Sümeyye USLU                                                     (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Yasin YAVUZYILMAZ                                             (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Muhammed İlkay UZUNER                                   (Kayıt Hakkı Kazandı)
  • Zeycan YALÇINER                                                  (Kayıt Hakkı Kazanamadı)
  • Zeynep Julide SAĞLAM ŞAHİN                             (Kayıt Hakkı Kazandı)

Kesin Kayıtlar: 19 Eylül – 22 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Geç Kayıt işlemleri için; 6421 veya 6423 dahili numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.

Kesin Kayıt Belgeleri:

1) Lisans diplomasının noter onaylı sureti ve not dökümlerinin (transkript) aslı veya noter onaylı sureti.

2) Tezli Yüksek Lisans Programına başvuran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylardan Akademik Personel Lisansüstü Eğitim Sınavından (ALES) Eşit Ağırlık puan türünde; başvuru tarihi itibari ile son 5 (beş) yıl içinde alınmış, minimum 55 puan alınmış olduğuna ilişkin belge.

3) Eğitim dili İngilizce olan programlara başvuru yapan adayların yeterli İngilizce bilgisinin olduğunu gösterir (YDS, YÖKDİL minimum 60, TOEFL-IBT: minimum 72) başvuru tarihi itibariyle son 5 yıl içinde alınmış olan belge veya THKÜ İngilizce Yeterlik Sınavına Girmiş ve Başarılı Olmuş olmak).

4) Kimlik Kartı fotokopisi, ikamet, iletişim bilgileri, 2 adet fotoğraf.

5) Öğrenimini yurtdışında yapan adayların denklik belgeleri.

6) Programlara girmeye hak kazanan adaylar Üniversite tarafından istenen belgeler ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak kesin kayıtlarını yaptırırlar.

(7) Eksik belge ve posta yoluyla kesin kayıt yaptırılmaz.

(8) İlk dönem için en az 2 ders ve dönem kayıt ücretinin Denizbank, TR31 0013 4000 0050 6766 5000 25 peşin olarak ödenmesi gerekmektedir. Açıklama kısmına Yüksek Lisans veya Doktora Kayıt Ücreti yazılması yeterlidir. Belirlenen ücreti öngörülen süre içinde ödemeyenlerin kayıtları yapılmaz.

9) Yukarıda ifade edilmeyen diğer hususlar için THK Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nde yer alan hükümler uygulanır.